LA COMPANYIA DEL PRÍNCEP TOTILAU

Agenda » EL LLOP FEROTGE » LA COMPANYIA DEL PRÍNCEP TOTILAU
Contacte
Lorena Benesey
Mail
princeptotilau@gmail.com
Telèfon
938096796
Població
Sant Marti de Tous

Som un equip estable d’artistes provinents de diferents branques de les arts escèniques que ens dediquem a la creació contemporània d’espectacles de teatre i dansa per a tots els públics. Amb la direcció artística de Marc Hervàs i la producció de Clara Dalmau, compartim amb una quinzena de professionals més el nostre projecte artístic.



L’any 2007, al poble de Sant Martí de Tous, fundem la productora escènica Ca l’Ubú, SL, des d’on realitzem tant els projectes propis com els projectes per encàrrec.



En un homenatge a la tradició teatral i a l’obra “Ubú, Rei”, d’Alfred Jarry, bategem les nostres dues companyies amb noms de personatges il·lustres d’aquesta obra: La companyia del príncep Totilau, que es dedica al teatre; i El ballet imperial de la reina Rosamunda, que es dedica a la dansa.



El nostre principal objectiu artístic és la investigació formal, a partir de les possibilitats que ens ofereixen les arts escèniques, per trobar nous camins d’interpretació de la realitat i més eines per viure en llibertat.



Els destinataris de les nostres creacions són gent com nosaltres, famílies que no es volen perdre res i que volen crèixer amb el millor de les dues cultures: les humanitats i les ciències. 


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.